VOGIN IP lezing 2018

Zoeken en vinden
Woensdag 28 maart OBA Amsterdam

Op 28 maart organiseren VOGIN en vakblad IP, in samenwerking met KNVI en GO Opleidingen voor de zesde keer de VOGIN-IP-lezing. Dat wordt weer een dag vol lezingen en workshops rond het ruime thema “zoeken & vinden”.

Reserveer 28 maart dus vast in je agenda. Er wordt hard gewerkt aan het programma. Een aantal sprekers uit binnen- en buitenland heeft al toegezegd, over een zevental workshops zijn afspraken gemaakt en er zit nog meer in de pijplijn.

Er wordt in elk geval aandacht geschonken aan blockchain, in een lezing van Professor Ruben Verborgh en in een workshop van Bianca Kramer en Jeroen Bosman. Ook komt Julian Harston, voormalig adjunct secretarisgeneraal van de Verenigde Naties, vertellen hoe zijn informatievoorziening georganiseerd was. Verder zijn er workshops en bijdragen over onder meer factchecking, textmining, cybersecurity en social media.

Al is het programma nog niet helemaal klaar, toch kun je je nu al aanmelden. Tot 15 januari besparen de eerste 75 aanmelders €100 op het inschrijfgeld in de zeer-vroege-vogel voordeelactie: https://vogin-ip-lezing.net/vooraanmelding-2018/

Volg de voortgang en verdere nieuwtjes op de website en onze weblog op https://vogin-ip-lezing.net/. 

Zien we je 28 maart in de OBA?