Uitreiking van de Jong Talent prijzen door KIVI en KNVI op 29 november 2021

Alle nieuws

Uitreiking van de Jong Talent prijzen door KIVI en KNVI op 29 november 2021

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs, afdeling Informatica (KIVI) en de KNVI reiken op 29 november 2021 weer samen de Jong Talent prijzen uit voor Informatica en Informatiekunde. Ook dit jaar gebeurt dit in een online ceremonie, die voor iedereen te volgen is via een livestream.

22 november 2021

Sinds 2020 hebben de beroepsorganisaties KNVI en KIVI de handen ineen geslagen om jong talent op het gebied van Informatica en Informatiekunde te stimuleren. KNVI en KIVI willen hiermee actief bijdragen aan vak ontwikkeling, aan het versterken van de impact en gebruik van technologie op de ontwikkeling van de samenleving en het verbinden van kennis en kunde in IT netwerk.

Aanmoediging

De Jong Talent prijzen zijn een aanmoediging voor studenten die kwalitatief zeer hoog wetenschappelijk werk leveren, nieuwe inzichten uitwerken en hun bevindingen vertalen naar de praktijk. De prijzen worden georganiseerd en gejureerd door de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW). KNVI en KIVI stellen samen drie prijzen voor excellente scripties beschikbaar en 9 prijzen voor talentvolle eerstejaars-studenten.

Meer informatie over de prijzen en KHMW vind je op deze pagina: https://www.knvi.nl/khmw

Uitreiking op 29 november

De prijswinnaars zijn op 16 november bekend geworden. Op 29 november zal de uitreiking van de prijzen plaatsvinden, ook dit jaar weer via een online ceremonie in drie opeenvolgende sessies.

De livestream van de sessies staat open voor alle belangstellenden. De sessie is te vinden via een duidelijk zichtbare knop “Livestream Prijsuitreikingen 29 november 2021” op de homepage van de KHMW website . Onder deze knop vind je ook het programma van de dag en is te zien in welke sessie welke prijzen worden toegekend. De KNVI/KIVI Afstudeerprijzen Informatica en Informatiekunde en de KNVI/KIVI Aanmoedigingsprijzen Informatica en technische informatica worden in sessie 2 , tussen 15:30 en 16:30 uitgereikt door de bestuursleden van de KNVI en van KIVI.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media