The ultimate KNVI Get Connected! Met KNVIx Talks door onze professionals over Smart Humanity thema's - 23 november

Alle nieuws

The ultimate KNVI Get Connected! Met KNVIx Talks door onze professionals over Smart Humanity thema's - 23 november

Op 23 november stelt de KNVI de ontmoeting centraal. Even weg van het beeldscherm met de eindeloze video-vergaderingen. Weer eens bij elkaar komen om ontwikkelingen in het vakgebied te bespreken, ideeën uit te wisselen en inspiratie om te doen. En dat in een andere omgeving.

22 oktober 2021

We transformeren Café Olivier in Utrecht tot een informeel clubhuis voor Informatieprofessionals. Met een hapje en een drankje weer eens bijpraten over van alles en nog wat. We voeden het gesprek met korte, krachtige en prikkelende presentaties over actuele onderwerpen uit het vakgebied en de KNVI!

Het afgelopen anderhalf jaar hebben we bijna alles digitaal online gedaan. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in KNVI-verband. Dat is eigenlijk best goed verlopen. Ook voor de KNVI. We hebben nog nooit zoveel events verzorgd. De drempel om deel te nemen bleek laag te zijn met goede deelname cijfers tot gevolg. 

We zagen ook de introductie van de Super Tuesdays, een serie van events verzorgd door onze leden op de eerste dinsdag van de maand over een relevant onderwerp. Deze webinars kregen een vervolg in de week erna met de Get Connected sessies, waar vakgenoten het onderwerp van de Super Tuesday (of iets heel anders) met elkaar konden bespreken. Maar er was veel meer. Er ging geen week voorbij met meerdere events.

Ondanks dat we op deze manier heel veel kennis hebben kunnen delen, misten we stiekem toch wel het persoonlijke contact. Online kan veel, maar toch niet alles. Daarom staan het KNVI-jaarevent helemaal in het teken van de ontmoeting. Dus komen we tussen 14:00 en 21:00 uur offline bij elkaar. Om het gesprek te stimuleren zetten we sprekers op de bühne die onderwerpen belichten die ook in onze Super Tuesdays aan de orde zijn geweest. Zo bespreken we nog even kort de highlights van de Super Tuesdays, kijken we naar de ontwikkelingen rond digitalisering en onderwijs en blikken we vanuit de KNVI vooruit op het jaar 2022!

En er is speciale aandacht voor Kees Verhoeven, de nieuwe voorzitter van de Raad van Advies. Tijdens zijn eerste presentatie voor de KNVI behandelt hij drie grote uitdagingen ziet: de grootmachten, de techreuzen en de controlestaten. Oftewel: Amazon, de Belastingdienst en China. Dat dit alfabetisch rijtje beleidsmatig bepaald geen abc-tje is moge duidelijk zijn. Maar oplossingsrichtingen zijn er wel. En daar gaan we het over hebben!

Dus… een mooie gelegenheid om elkaar weer eens echt te zien.

>> Meer weten over het programma, de sprekers en de Smart Humanity thema's? Ga naar de agenda op onze website en meld je aan!

Je bent van harte welkom!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media