"Never ending stories voor de IT Pro"

Alle nieuws

"Never ending stories voor de IT Pro"

Degenen die voorspelde dat IT Pro's in het tijdperk van de cloud minder te doen zouden hebben komen bedrogen uit. Kom en luister naar Sander Berkouwer en Raymond Comvalius

25 oktober 2021

Voor steeds meer beheerders, consultants en engineers is het lastig om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen, de laatste aanbevelingen en de laatste inzichten. AVG en 'Zero Trust' maken het er ook niet makkelijker op. De oplossing is simpel: Luister naar Sander en Raymond. Dat kan online, maar ook tijdens deze avond... en dat is wel zo gezellig. Met vijfenvijftig jaar gezamenlijke IT Pro consultancy-ervaring weten ze beter, maar zijn ze nog immer bereid om je op de schouders te nemen en hoger te tillen. Na deze avond keer je terug op je werkplek met een duidelijk beeld waar de wereld van de IT Pro naar toe beweegt, wat je kunt doen om succesvol te zijn als IT Pro en welke wijzigingen je prioriteit dient te geven.

Datum: Dinsdag 9 november

Locatie: Golfbaan Hitland te Nieuwerkerk a/d IJssel

17:30 - 18:00: Ontvangst met drankje 

18:00 - 19:00: Buffet

19:00 - 20:30: Presentaties

20:30 - 21:00: Afsluiting met een drankje en kleine hapjes

No-show regeling KNVI
Op onze events is onze no-show regeling van toepassing. Lees hier meer over onze no-show regeling.

PE punten

Aan dit evenement is één PE-punt toegekend. Indien uit controle blijkt dat je het evenement hebt bijgewoond ontvang je na afloop van het evenement een bewijs van deelname in je inbox. Leden kunnen het bewijs van deelname ook altijd via deze pagina downloaden. Meer informatie over de KNVI PE-regeling vind je hier.

Over de auteur

Regio Rotterdam

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media