Bestuursblog januari 2023: Happy New Year

Alle nieuws

Bestuursblog januari 2023: Happy New Year

We zijn er weer, een nieuw zonnejaar (2023!), een nieuw maanjaar (Konijn!) en nog geen Elfstedentocht in zicht, maar we hebben er weer zin in. Ons vakgebied is volop in beweging en vaak in het nieuws, het zijn interessante tijden.

19 januari 2023

We hopen dat we onze leden in december ’22 een plezier hebben gedaan met onze digitale kadootjes. Het boek van Martijn Aslander is zeker een aanrader, het thema gaat alle kenniswerkers aan en zeker ‘ons soort mensen’, de informatiemanagers, -bouwers, -beheerders en –makers. In het digitale kadootje zat een mooie korting verstopt, dus als je het boek wilt kopen om het helemaal te lezen, dan heb je een voordeeltje.

We zijn 2023 niet gestart met een nieuwjaarsreceptie, omdat we merken dat dat soort events ondersneeuwt in alle andere nieuwjaarszaken die eenieder al heeft. Wel zijn verschillende Interessegroepen hard uit de startblokken gegaan met het organiseren van events voor 2023. Ons grootste event knvi-srvsion23 heeft zichzelf weer op de kaart gezet, met een divers programma en mooie sprekers. In mijn persoonlijke agenda staat-ie al ingetekend en deels zal ik op de ‘stand’ van de KNVI staan om leden te ontmoeten, maar ik heb al een paar sprekers op het oog die ik graag wil meemaken, bijvoorbeeld deze  https://srvision23.sessionize.com/session/391521, over hoe AI mijn baan gaat stelen.

Als bestuur hebben we onze eerste vergadering alweer gehad op 12 januari. Naast de gebruikelijke verenigingszaken (die ook moeten gebeuren) gaan we dit jaar meer aandacht besteden aan de verschillende projecten die we in 2022 in gang hebben gezet. Projecten die van belang zijn voor het aanbod naar onze leden en die de waarde toevoegen die maakt dat nieuwe mensen lid worden en bestaande leden graag blijven.

En dan de Super Tuesday cyclus! Een prachtig concept, met op 7 februari onze eigen bestsellerauteur Daniel Brouwer. De webinarsessies van de Super Tuesday geven alle leden de kans om deel te nemen (en na te kijken), dus dit concept houden we nog een tijdje zo. Wel zijn we op zoek naar leden, die zin hebben om mee te denken in het clubje dat zich hiermee bezighoudt. Je kunt direct met mij contact opnemen via sandra.de.waart@knvi.nl als je meer wilt weten.

Voor nu wens ik je een goede start van 2023. Maak goed gebruik van alles wat de KNVI te bieden heeft, leer, lees, ontmoet en ga ervoor!

Namens het verenigingsbestuur

Sandra de Waart

Secretaris KNVI

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media