KIVI en KNVI reiken samen scriptieprijzen uit voor Informatica en Informatiekunde

Alle nieuws

KIVI en KNVI reiken samen scriptieprijzen uit voor Informatica en Informatiekunde

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs, afdeling Informatica (KIVI) en de KNVI reiken dit jaar samen de scriptieprijzen uit voor Informatica en Informatiekunde.

20 november 2020

Beide beroepsorganisaties slaan de handen ineen om jong talent te stimuleren. KNVI en KIVI willen hiermee actief bijdragen aan vakontwikkeling, het versterken van de impact en gebruik van technologie op de ontwikkeling van de samenleving en het verbinden van kennis en kunde in IT netwerk.

Aanmoediging
De prijzen zijn een aanmoediging voor studenten die zeer hoog kwalitatief wetenschappelijk werk leveren, nieuwe inzichten uitwerken en hun bevindingen vertalen naar de praktijk, gejureerd door de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW).
Meer informatie over de prijzen en KHMW vind je op deze pagina: https://www.knvi.nl/khmw

Uitreiking
Noteer 30 november alvast in je agenda. Vanuit KHMW, Hodshon Huis, Spaarne 17, Haarlem reiken we dan virtueel de prijzen uit.
Toegang tot de stream via de knop op de website van KHMW. Er zijn 3 sessies. De KNVI/KIVI Afstudeerprijzen Informatica en Informatiekunde en de KNVI/KIVI Aanmoedigingsprijzen Informatica en technische informatica worden in sessie 3, 17.00 - 18.15 uur bekend gemaakt.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media