Doe mee aan het IT Trendsonderzoek 2020!

Alle nieuws

Doe mee aan het IT Trendsonderzoek 2020!

Ieder jaar voert Supply Value het IT Trendsonderzoek uit. Hierin onderzoeken zij onder professionals werkzaam in of met IT in Nederland welke IT Trends zij dit jaar verwachten. Daarnaast brengt Supply Value in kaart welke toepassingen relevant zijn binnen I(C)T en wat de impact is op de business. Het doel van dit onderzoek is het ondersteunen van informatiemanagement en -technologie professionals bij het stellen van prioriteiten en bepalen van de juiste focus. Neem deel aan het IT Trendsonderzoek 2020 en ontvang kosteloos het onderzoeksrapport.

28 mei 2020

Ieder jaar voert Supply Value het IT Trendsonderzoek uit. Hierin onderzoeken wij onder professionals werkzaam in of met IT in Nederland wat zij verwachten dat de IT Trends zijn van dat jaar. We brengen niet alleen in kaart welke trends dit zijn, maar ook welke toepassingen relevant zijn binnen I(C)T en wat de impact is op de business. Het doel van dit onderzoek is het ondersteunen van informatiemanagement en -technologie professionals bij het stellen van prioriteiten en bepalen van de juiste focus. Bent u benieuwd naar de IT Trends van 2020? Neem hier deel aan het IT Trendsonderzoek 2020 en ontvang kosteloos het onderzoeksrapport.

Belangrijkste IT Trend 2019
Vorig jaar was data science de belangrijkste IT Trend van het jaar, gevolgd door cyber- en datasecurity en artificial intelligence. Data science werd door meer dan 50% van de respondenten met veel tot zeer veel prioriteit opgepakt in 2019. In 2012 bestempelde de Harvard Business Review de data scientist al als het meest sexy beroep van de 21e eeuw, maar de data scientist heeft nog een flinke uitdaging om een brug te vormen tussen data science en automatisering om het juiste niveau van analyses te kunnen doen. De grootste uitdaging waar data scientists nu voor staan, is dat data steeds heterogener wordt en dat er steeds complexere methoden nodig zijn om analyses automatisch en zelfvoorzienend te kunnen laten zijn.

IT Trendsonderzoek 2020
Ook dit jaar voeren wij weer het IT Trendsonderzoek uit en zijn wij benieuwd of andere IT Trends zoals 5G, quantum computing en cloud-based werken het overnemen in populariteit. Doe mee aan ons IT Trendsonderzoek en vul hier onze enquête in. Het invullen van de enquête neemt ongeveer 5 minuten in beslag en uw antwoorden behandelen wij vertrouwelijk.

Bent u benieuwd naar de resultaten van vorig jaar? Bekijk dan de resultaten in één oogopslag in onze infographic of download het gehele onderzoeksrapport.

Meer informatie
Voor meer informatie of vragen over het IT Trendsonderzoek kunt u contact opnemen met Jurriaan Vogel, consultant bij Supply Value, op j.vogel@supplyvalue.nl of 06 11 28 54 66.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media