Speciale editie van oD in samenwerking met GO Fonds

Alle nieuws

Speciale editie van oD in samenwerking met GO Fonds

Deze speciale editie een van de resultaten van de structurele samenwerking tussen tussen KNVI en Stichting GO Fonds.

22 november 2021

In deze speciale editie staat de informatiesamenleving waarin iedereen meedoet centraal. Dat doe je bijvoorbeeld door actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat de juiste informatie voor iedereen beschikbaar is.

>> Lees hier de speciale uitgave 'Informatiesamenleving'

OD-web-600x371@1x Reguliere editie oD
Ook de reguliere editie van oD is beschikbaar, dat is oD15.  Vanaf deze editie verschijnt iedere editie naast print ook als online. Het thema is ‘Actieve openbaarmaking’. Met de inwerkingtreding van de Wet open overheid hebben inwoners, ondernemers, journalisten en onderzoeker recht op transparantie en openheid; van het passief openbaar maken van informatie naar actieve openbaarmaking. In dit themanummer vind u meerdere bijdragen om actieve openbaarmaking te verduidelijk, u te inspireren en de overheid te helpen herinneren waar men het voor doet: transparant kunnen zijn over het eigen handelen.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media