“Het is belangrijk dat juristen en informatieprofessionals kennis delen”

Alle nieuws

“Het is belangrijk dat juristen en informatieprofessionals kennis delen”

IG IT Recht zoekt voor samenwerking binnen de KNVI Niet alleen IT-juristen maar ook informatieproefessioanls moeten zich bewust zijn van het rechtskader van het werk. "Daarom hoort digitaal recht, in elk geval op hoofdlijnen, thuis in de bestuurskamer van elk bedrijf en elke overheidsorganisatie", zegt Natascha van Duuren,...

25 juni 2020

IG IT Recht zoekt voor samenwerking binnen de KNVI

Niet alleen IT-juristen maar ook informatieproefessioanls moeten zich bewust zijn van het rechtskader van het werk. "Daarom hoort digitaal recht, in elk geval op hoofdlijnen, thuis in de bestuurskamer van elk bedrijf en elke overheidsorganisatie", zegt Natascha van Duuren, voorzietter van de interessegroep (IG) IT Recht van de KNVI en advocaatpartner bij De Clercq Advocaten Notariaat.

Lees hier het complete artikel dat in juni AG Connect verscheen.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media