De maand van de Digitale Fitheid: een daverend succes

Alle nieuws

De maand van de Digitale Fitheid: een daverend succes

Binnen de community van Digitale Fitheid heeft ook onze Interessegroep PKM (Persoonlijk Kennis Management) een bijdrage in de persoon van KNVI-fellow Martijn Aslander. En daar zijn we blij mee (en ook heel trots op): want informatieprofessionals spelen ieder op hun eigen manier een belangrijke rol in dit aandachtsgebied. 

2 april 2024

Vanuit de KNVI hebben we onze Super Tuesdays van 2024 en 2023 waarin het in 2023 vooral ging om de bewustwording bij organisaties om digitaal fitte medewerkers te hebben. In 2024 ging Martijn in op het belang van persoonlijk kennismanagement binnen een professionele organisatie, want het kunnen hanteren van je digitale werkgereedschap is een essentieel en cruciaal onderdeel van je functioneren als kenniswerker. 

En vergeet ook de bijdragen over Digitale Fitheid in onze publicaties online, de bladen en ons Smart Humanity boek niet.

Daarnaast is Martijn Aslander ook initiatiefnemer van de PKM Summit, een community based event waar verschillende experts op het gebied van persoonlijk kennismanagement hun kennis komen delen.
Een foto-impressie van de PKM Summit op 22 en 23 maart 2024 in S2M te Utrecht:

PKM_1 PKM_2
PKM_3 PKM_4
PKM_5

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media