Leestip! 'Er is altijd een reden om het over waarde te hebben' - Wat is waarde in IT servicemanagement?

Alle nieuws

Leestip! 'Er is altijd een reden om het over waarde te hebben' - Wat is waarde in IT servicemanagement?

ICT kan ‘waarde’, of ‘value’, toevoegen aan een bedrijf. Maar wie niet kan bepalen wat die waarde precies is, kan ook geen services leveren. Value is dus de kern van IT servicemanagement. Tijdens het evenement srvision van de KNVI draait het daar dan ook om. Want wat is waarde nu eigenlijk en hoe maak je dat dan concreet?

23 februari 2023

Iedereen wil waarde halen uit zijn product, dienst, samenwerking en verdere werkzaamheden. “Maar als je dan doorvraagt wat die waarde precies is, krijg je verschillende antwoorden”, zegt Maarten Bordewijk. Hij is trainer op het gebied van IT Service Management en mede-organisator van SRVision. “Het kan per situatie verschillen, mettertijd veranderen en het kan zelfs verschillend zijn binnen de organisatie zelf. Iedereen heeft immers andere belangen. Dus je moet ‘waarde’ wel concretiseren. Er moet een uitkomst aan vast hangen.”

>> Lees hier het gehele artikel in de AG Connect (online) van 22 februari

>> Meer informatie en bestellen van tickets voor srvision op 18 & 19 april

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media