KNVI EVENT 2023 - Gaat ChatGPT alles veranderen? - 23 november

Alle nieuws

KNVI EVENT 2023 - Gaat ChatGPT alles veranderen? - 23 november

Ons jaarlijkse event vindt dit jaar plaats bij het Nationaal Archief in Den Haag en staat in het teken van ChatGPT. Piek Vossen spreekt tijdens dit KNVI-event over de invloed van ChatGPT op het werk van de informatieprofessional.

25 mei 2023

Sommigen noemen deze slimme software de meest impactvolle nieuwe technologie sinds het internet. Maar hoe revolutionair is ChatGPT werkelijk? De hoofdspreker van de dag is hoogleraar Computationele Lexicologie Piek Vossen. Piek Vossen ontwikkelt computermodellen die taal begrijpen en wordt beschouwd als de belangrijkste Nederlandse onderzoeker op het gebied van text-mining. Hij neemt ons mee in zijn visie op de (on)mogelijkheden van ChatGPT. 

Meer informatie over het programma en locatie / Meld je snel aan!

Banner KNVI Event 2023

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media