Multidisciplinary Aspects

Alle nieuws

Multidisciplinary Aspects

Beste leden, fans, partners en vriend(inn)en van de KNVI! Het afgelopen jaar was voor de hele wereld vreemd en de KNVI was daarin geen uitzondering. Het kenmerkende element van onze vereniging – de ontmoeting met vakgenoten – konden wij maar deels hervatten, waardoor de nieuw gevonden wegen om elkaar te ‘zien’ en te...

21 december 2021

Beste leden, fans, partners en vriend(inn)en van de KNVI!

Het afgelopen jaar was voor de hele wereld vreemd en de KNVI was daarin geen uitzondering. Het kenmerkende element van onze vereniging – de ontmoeting met vakgenoten – konden wij maar deels hervatten, waardoor de nieuw gevonden wegen om elkaar te ‘zien’ en te ‘ontmoeten’ opnieuw bewandeld moesten worden. Maar de KNVI is een levende en creatieve vereniging en er zijn altijd weer manieren om toegevoegde waarde te bieden aan de leden.

De IG IT & Recht heeft daarom besloten om de Engelse vertalingen van haar Multidisciplinaire reeks wereldwijd, als eerste aan te bieden aan de KNVI en haar achterban. Als dank voor jouw steun, aandacht, deelname en bijdrage aan het vakgebied in het afgelopen jaar nodigen we je dan ook uit om via de onderstaande links deze boeken te downloaden:

Multidisciplinary Aspects of Blockchain

Multidisciplinary Aspects of Artificial Intelligence

Multidisciplinary Aspects of COVID-19 apps

Onze dank gaat uit naar Natascha van Duuren en Victor de Pous voor hun geweldige werk en voor dit mooie gebaar. Het is een prachtige gelegenheid om eens onder de kerstboom de geest te voeden.

En ben je nu nieuwsgierig geworden naar het volgende deel in de reeks? In januari 2022 komt het volgende boek uit getiteld ‘Multidisciplinaire aspecten van Digital Security’. Hou de agenda van de KNVI in de gaten voor de datum van de boekpresentatie.

We wensen iedereen gezellige feestdagen toe en tot ziens, online en hopelijk gauw weer offline, in 2022!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media