'IT'er moet zich bewust worden van de snelheid van digitalisering'

Alle nieuws

'IT'er moet zich bewust worden van de snelheid van digitalisering'

Digitalisering overtreft soms de verwachtingen, maar soms is het ook balanceren op het gebied van humanity. IT’ers moeten zich bewust zijn dat de digitale transformatie ontzettend snel gaat. Daarom organiseert de KNVI in maart een webinar over het thema 'digitale transformatie', waarin digitaal strateeg Ken van Ierlant en trendwatcher Adjiedj Bakas de deelnemer een kijkje in de toekomst geven.

22 februari 2021

Volgens de sprekers zullen de jaren na 2020 een herhaling worden van wat er een eeuw eerder gebeurde. Er komt een enorme innovatiegolf op ons af, zeggen ze. “We zagen al dat de digitalisering door corona in een stroomversnelling kwam met de onstuimige groei van thuiswerken en e-commerce, maar nu we corona de baas lijken te zijn geworden, zet de digitale transformatie nog verder door. We maken ons nu op voor digitalisering 4.0.”

“De digitale ontwikkelingen gaan sneller en sneller”, zegt Chris Raghoebarsing, een van de organisatoren van het webinar. 

Haal meer uit je lidmaatschap! Log in via mijnknvi en lees het hele artikel.

Benieuwd naar het vervolg van dit artikel? Word dan KNVI-lid en profiteer van de vele voordelen van het lidmaatschap, zoals een abonnement op AG Connect met interessante artikelen op jouw vakgebied.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media