Over de KNVI

KNVI, de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals, is een sterke loyale hub in een wereldwijd netwerk van informatieprofessionals, die u kennis, kennissen en kwalificaties kan bieden in het brede en diverse domein van de informatieprofessional. Kennis bieden we u door in heel Nederland jaarlijks tientallen evenementen te organiseren over actuele ontwikkelingen in uw vakgebied, en door actuele én historisch kennis binnen ons kennisdomeinen te beheren, ontsluiten en publiceren.

De KNVI is een netwerk waar de disciplines IT, archief en bibliotheek bij elkaar komen: hét platform van de informatieprofessional. Onze regio’s en interessegroepen zijn het hart van de vereniging. Zij organiseren bijeenkomsten in heel Nederland, waar je collega’s kunt ontmoeten en je kunt verdiepen in actuele ontwikkelingen in het vakgebied. 

Je bent van harte welkom om onze evenementen bij te wonen – leden krijgen korting of kunnen gratis deelnemen aan onze bijeenkomsten. Lid worden kan via het online formulier.

Je kunt ons op LinkedIn, Facebook en Twitter vinden.

Vragen? Het secretariaat is bereikbaar op 033-247 34 27.

De website van de KNVI is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.