Over de KNVI

KNVI, de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals, is in Nederland hét platform voor Professionals in Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening, waar iedere professional in deze disciplines zich thuis voelt. Informatie speelt een leidende rol speelt in de ontwikkeling van mens en maatschappij. Wij zien het dan ook als onze taak om de ontwikkeling van informatieprofessionals te bevorderen, door samen te werken, te faciliteren, elkaar te ontmoeten, focus aan te brengen en voorop te lopen. Daarbij houden we rekening met onze kernwaarden onafhankelijkheid, integriteit, professionaliteit.

De KNVI is een netwerk waar de disciplines IT, archief en bibliotheek bij elkaar komen: hét platform van de informatieprofessional. Onze regio’s en interessegroepen zijn het hart van de vereniging. Zij organiseren bijeenkomsten in heel Nederland, waar je collega’s kunt ontmoeten en je kunt verdiepen in actuele ontwikkelingen in het vakgebied. 

Je bent van harte welkom om onze evenementen bij te wonen – leden krijgen korting of kunnen gratis deelnemen aan onze bijeenkomsten. Het KNVI-lidmaatschap heeft vele voordelen. Lid worden kan via het online formulier.

Je kunt ons op LinkedIn, Facebook en Twitter vinden.

Vragen? Het secretariaat is bereikbaar op 033-247 34 27.