Boek: Understanding IT-Security Administration met korting

Alle nieuws

Boek: Understanding IT-Security Administration met korting

Understanding IT-Security Administration is het nieuwste boek van SECO-Institute. Het boek levert de beginnende IT-Security professional inzicht hoe systemen, applicaties en netwerken kunnen worden beveiligd.

7 maart 2020

Het boek is bedoeld voor iedereen die inzicht wil krijgen in het jargon van de IT-Security professional en wil weten wat het inhoud om veilige IT-omgevingen te creëren. Het boek kan tevens gebruikt worden als voorbereiding op het SECO-Institute IT-Security Foundation examen. Leden van het KNVI kunnen dit boek met 20% korting aanschaffen via de SECO-Institute website met de volgende koringscode: KNVI-ITSECURIY U kunt het boek aanschaffen op: https://www.seco-institute.org/coursebooks/

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media