Meld je aan voor interessante webinars van onze kennispartner

Alle nieuws

Meld je aan voor interessante webinars van onze kennispartner

Onze kennispartner FutureXL geeft een serie gratis en - niet onbelangrijk - interessante webinars. Jij bent van harte uitgenodigd! Meld je aan voor de webinar 4: Data & Wetgeving en webinar 5: Cultural Change of kijk webinar 3, Going to the cloud terug.

12 juni 2020

Onze kennispartner FutureXL geeft een serie gratis en - niet onbelangrijk - interessante webinars. Jij bent van harte uitgenodigd! Meld je aan voor:

Webinar 4: Data & wetgeving op 18 juni
De tech-reuzen, nieuwe technologieën of de hoeveelheid data die we overal achterlaten. Het is in alle opzichten een interessante tijd voor de wetgeving. Hoe omarmen we de technologische groei en alle mogelijkheden die dit meebrengt? Hoe moeten we omgaan met privacy en het intellectueel eigendom van data? Natascha van Duuren, André Biesheuvel en Ernst-Jan Louwers lichten dit toe.

>> Meer info en aanmelden via: https://bit.ly/2XUVRm5

Webinar 5: Cultural change op 25 juni
In dit webinar wordt ingezoomd op het culturele DNA van de organisatie. Technologie verandert namelijk sterk de werkomgeving waarbinnen we actief zijn. Wat betekent dit voor de medewerkers binnen een organisatie? En wat wordt er verwacht van de leiders? William Begthel, Jeroen Aalbers en Anne-Wil Duthler maken dit concreet.

>> Meer info en aanmelden via https://bit.ly/2XV5H7J

Webinar 3: Going to the cloud van 11 juni kan je op 17 juni nog terugkijken via: https://bit.ly/37omx1Z
Dit webinar zoomde speciaal in op een van de meest complexe uitdagingen waar organisaties voor staan: Hoe vorm ik mijn bestaande legacy om tot een datacentrische omgeving op een next generation platform? Experts Peter de Haas, Hans van Herk en Ken van Ierlant gaven het antwoord.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media