The ultimate KNVI get(s) together! | Save The Date

Alle nieuws

The ultimate KNVI get(s) together! | Save The Date

Zet dinsdag 23 november 2021 alvast in je agenda. Vanaf 14.00 uur organiseert de KNVI deze dag voor al haar leden!   The ultimate KNVI get(s) together! Met KNVIx talks door onze professionals over Smart Humanity thema's. De KNVI stelt tijdens dit event ‘de ontmoeting’ centraal. Na een lange periode vol met...

27 september 2021

Zet dinsdag 23 november 2021 alvast in je agenda. Vanaf 14.00 uur organiseert de KNVI deze dag voor al haar leden!

 

The ultimate KNVI get(s) together!

Met KNVIx talks door onze professionals over Smart Humanity thema's.

De KNVI stelt tijdens dit event ‘de ontmoeting’ centraal. Na een lange periode vol met online meetings willen we elkaar ook graag weer fysiek, en vanzelfsprekend veilig, ontmoeten. De ontmoeting vindt plaats in Biercafé Olivier in Utrecht. Wij zorgen voor inhoudelijke Inspiratie als ook een drankje en een buffet. Meer informatie volgt binnenkort.

We zien je graag op 23 november!

<<< aanmelden >>>

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media