IFIP continues to operate under shadow of COVID-19

Alle nieuws

IFIP continues to operate under shadow of COVID-19

As nations and cities around the world move to remote working and social distancing to help curb the spread of the Coronavirus, IFIP continues to play a leadership role for ICT professionals

2 april 2020

KNVI werkt op verschillende terreinen samen met betrouwbare en betrokken partners. De internationale koepelorganisatie IFIP is zo'n partner. Wij vinden het belangrijk nieuws van onze partners te delen.

De nieuwsbrief van IFIP gaat onder meer over hoe zij omgaan met de ontwikkelingen rondom het coronavirus, maar besteedt ook aandacht aan de conferentie Internet of Things dat in het najaar in Amsterdam wordt gehouden:
"As nations and cities around the world move to remote working and social distancing to help curb the spread of the Coronavirus, IFIP continues to play a leadership role for ICT professionals". Lees hier de complete IFIP-nieuwsbrief

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media