Vlijmscherp, prikkelend en een tikkeltje activistisch: dat is de keynote 'Open IT' van Rob England! Benieuwd? Kom naar knvi-srvision23!

Alle nieuws

Vlijmscherp, prikkelend en een tikkeltje activistisch: dat is de keynote 'Open IT' van Rob England! Benieuwd? Kom naar knvi-srvision23!

Rob England gaat uit van het idee dat als je je als organisatie open stelt om je werk en werkomgeving steeds beter te maken, “dan opent de organisatie zich als een bloem, laten we licht en lucht binnen ... en laten we de waarde naar buiten komen.” Deze open benadering zorgt voor betere resultaten, betere levens en een betere werkcultuur.

2 maart 2023

In zijn keynote ‘Open IT’ op knvi-srvision23 vertelt hij over deze noodzakelijke verandering en hoe je deze vertaalt naar de IT-context. Hier kunnen we doorpakken op het geweldige werk vanuit de Agile-, Lean IT- en DevOps-bewegingen. Allemaal zijn ze gericht op de levering en optimalisatie van waarde, maar ook zijn ze allemaal direct verbonden aan de waarden en normen die hierachter schuilgaan.

Rob prikkelt, verrast en inspireert, is vlijmscherp en een tikkeltje activistisch.  

Benieuwd? Bestel nu je tickets voor deelname aan knvi-srvision23 op 18 en 19 april!

>> Meer weten over Rob England? 

>> Bekijk alle sprekers en het programma


Rob England IG en LI

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media