Weet jij wat je waard bent?

Alle nieuws

Weet jij wat je waard bent?

Doe mee aan het salarisonderzoek van AG Connect en Berenschot. Zij doen opnieuw onderzoek naar het salaris van IT'ers en de mening van IT'ers over de IT-arbeidsmarkt. De komende weken kun je je mening daarover achterlaten.

27 maart 2020

Doe mee aan het salarisonderzoek van AG Connect en Berenschot. Zij doen opnieuw onderzoek naar het salaris van IT'ers en de mening van IT'ers over de IT-arbeidsmarkt. De komende weken kun je je mening daarover achterlaten.

Vorig jaar deden ruim 2.600 IT’ers mee aan het salarisonderzoek en ook dit jaar willen we het liefst zo veel mogelijk deelnemers. Zo kunnen we weer een schat aan informatie bieden over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van IT’ers, maar ook over de beweegredenen om te zoeken naar een andere baan en hun blik op de arbeidsmarkt voor IT'ers. Het persbericht, dat samen met de KNVI werd verspreid, leverde veel aandacht van andere media op.

De vraag dit jaar is natuurlijk wat de effecten van corona zijn op de IT-arbeidsmarkt. Blijft het krap en welke gevolgen heeft dit voor het IT-salaris of zullen ook IT-organisaties flink kosten moeten besparen en merkt de IT’er dat in zijn portemonnee?

Start de ​Salary Survey​ 

Loyaliteit loont niet
Vorig jaar bleek uit ons onderzoek dat het salaris van trouwe IT'ers amper steeg, namelijk met 2,3 procent. Dat is maar een fractie hoger dan de cao-lonen die in dezelfde periode met 2,1 procent stegen. De IT-arbeidsmarkt is nog altijd de krapste arbeidsmarkt. IT'ers die wel flink meer gingen verdienen, moeten het hebben van een promotie of een overstap naar een andere baan. Zij kregen er 10 tot 15 procent bij. De resultaten van vorig jaar vind je hier.

Mooie prijzen
Doe mee aan de Salary Survey 2020 en krijg inzicht in wat jij waard bent. Je maakt bovendien kans op een Philips Hue Light starterkit, 3x een Nintendo Classic Mini én een masterclass naar keuze van AG Connect en Nyenrode Business Universiteit. Om kans te maken op de prijzen vul je aan het einde van het onderzoek je e-mailadres in. Dit e-mailadres is niet gekoppeld aan de resultaten, daarmee blijft jouw reactie volledig anoniem. Je kunt hier ook aangeven of je de resultaten van het onderzoek wilt ontvangen. Het invullen van de enquête gaat sneller als je je salarisstrookje bij de hand hebt.

Start de ​Salary Survey​ 

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media