Bestuursblog Mei '21: Het grondwaterpeil is weer op niveau

Alle nieuws

Bestuursblog Mei '21: Het grondwaterpeil is weer op niveau

De vergelijkingen met de natuur gaan nog steeds op: door die voortdurende regen is het grondwaterpeil in Nederland weer dik in orde en groeit al het groen tegen de klippen op. De KNVI blijkt ook heel vruchtbaar te zijn; de inspiratie komt met bakken uit de lucht en onze digitale events groeien en bloeien, ook in de maand mei was de agenda weer overvol. Prachtig om te zien gebeuren en aantrekkelijk voor onze huidige leden en de toekomstige leden.

26 mei 2021

Een mooi voorbeeld van inspiratie is onze reeks van Super Tuesdays. Afgelopen 4 mei hebben we kunnen genieten van een sessie met Adjiedj Bakas en Ken van Ierlant, die ons meenamen in hun blik op de toekomst van de digitale transformaties. Een goed bezocht en ook goed gewaardeerd event. Een heel ander soort event is de reeks aan Themasessies, die elke laatste donderdag van de maand plaatsvindt. Elke keer volgeboekt, dus als je erbij wilt zijn moet je echt de agenda in de gaten houden!

Deze bestuursblog volgt altijd op onze maandelijkse bestuursvergaderingen, waarvan je overigens de verslagen in ons kenniscentrum kunt terugvinden. Transparantie vinden we heel belangrijk en feedback ook, dus mocht je als gewaardeerd lid een vraag aan ons hebben, stuur die gewoon naar info@knvi.nl en het komt direct bij ons terecht.

In de vergadering van afgelopen donderdag 20 mei hebben we ons mogen verheugen over alweer aanzienlijke ledenaanwas, dertig nieuwe leden erbij sinds de vergadering in april. Welkom allemaal, we hopen dat je bij de KNVI de verrijking en verdieping vindt die je zocht. Verder hebben we ons vooral voorbereid op de digitale ALV die op 27 mei plaatsvindt. Het is belangrijk om de jaarcijfers goed voor ogen te hebben, net als de vooruitblik op 2021 en de terugblik op 2020. De vereniging heeft ons de opdracht gegeven om een groeipad in te zetten en we hopen dat we jullie duidelijk kunnen maken hoe we dat doen.

Andere bestuurszaken die aan de orde kwamen waren de bestendiging van de aangekondigde samenwerkingen en de interne relaties binnen de vereniging. Wat betreft de samenwerkingen is de overeenkomst met IIBA getekend en zijn de intentieverklaringen met het programma RDDI en met de Alliantie Digitaal Samenleven in concept naar deze partijen toegestuurd. Ook deze samenwerkingen beloven veel voor onze agenda van kennisdeling en geven onze leden kansen om mee te draaien in interessante events.

Binnen de vereniging willen we graag de relatie tussen verenigingsbestuur en de afzonderlijke IG’s zo helder en zo open mogelijk houden. Wij hebben bijvoorbeeld met twee van ons deelgenomen aan  de (digitale) BMI-dag en daar direct vragen kunnen beantwoorden van de leden en het bestuur van deze IG. Dat was soms confronterend, maar daarom niet minder nuttig. Daarnaast is het prachtig om live mee te kunnen maken, met wat een energie en vakliefde de mensen van BMI deze dag organiseren. Dank daarvoor.

Voor nu, blijf gezond en tot de volgende keer.

Hartelijke groet namens het verenigingsbestuur,

Sandra de Waart

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media