KNVI zoekt bestuurslid marketing - Iets voor jou? Reageer voor 15 april!

Alle nieuws

KNVI zoekt bestuurslid marketing - Iets voor jou? Reageer voor 15 april!

Kun jij je goed verplaatsen in de doelgroep van de vereniging? Kun jij creatieve en innovatieve manieren bedenken om die doelgroepen te bereiken en zie jij overal kansen om de waarde van de KNVI te promoten? Dan is de rol van bestuurslid marketing bij de KNVI echt iets voor jou! 

25 januari 2024

Vacature bestuurslid marketing
Op dit moment zoekt het bestuur van de KNVI versterking van een bestuurslid marketing. Als bestuurslid marketing ben je lid van het algemeen bestuur van KNVI en eindverantwoordelijk voor het marketingbeleid van de vereniging.

KNVI – dé community voor het informatievak
De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Informatieprofessionals (KNVI) is in Nederland hét platform voor Professionals in Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening, waar iedere professional in deze disciplines zich thuis voelt.

Om de toegevoegde waarde van de vereniging te promoten bij de Informatieprofessionals in Nederland is het bestuur op zoek naar een nieuw bestuurslid marketing. Jij bent de ideale kandidaat als je in staat bent om je ideeën te vertalen naar concrete plannen, die je samen met het verenigingsbureau in gang zet. Je begrijpt de waarde van de KNVI en je vindt het uitdagend om de KNVI zo goed mogelijk op de kaart te zetten.

Als bestuurslid marketing
• maak je deel uit van het verenigingsbestuur;
• draag je actief bij aan de ontwikkeling van de vereniging;
• draag je bij aan een scherpere profilering van de KNVI;
• zet je campagnes op grote thema’s op
• voer je beleid op de promotiematerialen en de beurzen waar de KNVI op staat
• voer je beleid op de vertaling van de marketingsdoelen naar de KNVI website(s)
• leg je een relatie met duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s);

Nadere informatie
Bestuurders van Regio's of Interessegroepen kunnen niet tegelijkertijd lid zijn van het verenigingsbestuur. Er is een onkostenregeling voor reis- en verblijfkosten en de vereniging laat zich voor de uitvoering van de taken bijstaan door het verenigingsbureau.

Interesse?
Denk je na het lezen van deze vacature dat de functie van bestuurslid marketing iets voor jou kan zijn, mail dan je motivatiebrief met CV vóór 15 april 2024 naar info@knvi.nl, t.a.v. Sandra de Waart (secretaris). Voor vragen kun je contact opnemen met de verenigingsmanager Jitze Vellenga via info@knvi.nl of 033 – 2473427. Tijdens de voorjaarsvergadering 2024 zal in de vacature worden voorzien. 

Ken je iemand anders die een goede kandidaat zou kunnen zijn? Voel je dan vrij om deze vacature door te sturen.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media