Digitale Bibliotheek Van Haren Publishing tijdelijk open voor KNVI leden.

Alle nieuws

Digitale Bibliotheek Van Haren Publishing tijdelijk open voor KNVI leden.

Voor haar doelgroep, die momenteel voor een groot gedeelte thuis werkt, heeft Van Haren Publishing haar digitale bibliotheek tijdelijk opengesteld. Door het toegankelijk maken van de bibliotheek aan KNVI leden kunnen onze publicaties met betrekking tot best practices en standaarden eenvoudig gebruikt worden. Veel leesplezier en sterkte met de huidige situatie!

25 maart 2020

De Van Haren Publishing eLibrary is een online platform waarbij er met een licentie toegang verleend wordt tot alle digitale publicaties van Van Haren Publishing. Deze publicaties vallen uiteen in 4 domeinen; IT Management, Project Management, Business Management en Enterprise Architecture.

De content kan als eBook worden gedownload en gelezen op vrijwel alle apparaten. Er is geen limiet aan het aantal downloads en er kan er ongelimiteerd gelezen worden waarbij alle nieuwe publicaties ook direct beschikbaar zijn op de VHP eLibrary.

Download instructie om toegang te krijgen tot de eLibrary

Voucher code: OPENKNVI

>> eLibrary <<

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media