srvision23: Value & values: de tandem naar succes

Alle nieuws

srvision23: Value & values: de tandem naar succes

Het thema van srvision 23 op 18 & 19 april is Value. 'Value' is tweeledig: in de zin van waarde (meetbaar, tastbaar) en waarden (denk aan: duurzaamheid, diversiteit, inclusiviteit). Voor succes heb je beide nodig!

12 januari 2023

Value (waarde) gaat over het resultaat (de impact of outcome) van je product- of dienstverlening. Liefst willen we dit zo meetbaar en tastbaar maken. 

Values (waarden) zijn echter steeds meer een fundamentele randvoorwaarde om überhaupt waarde (value) te kunnen leveren. Als je in deze moderne samenleving onvoldoende aandacht besteedt aan belangrijke waarden, zoals duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit, zul je steeds meer moeite ervaren om jonge, hoogstaande expertise uit de markt aan je te binden als organisatie. Zonder waarden geen waarde. Niet voor klanten, niet voor je medewerkers, maar ook niet voor je aandeelhouders. 

Value - de tandem naar succes - aangepast

Laat je op 18 & 19 april inspireren door de sprekers, die elk aanhaken op dit thema vanuit of het oogpunt waarde of het oogpunt waarden. Doe er je voordeel mee in jouw praktijk!

>> Check het programma

>> Meer informatie over de sprekers

>> Bestel nu je tickets!
 NB: Wil je je aanmelden? Log dan in met de nieuwe gegevens die je 8-12-2022 via KNVI hebt ontvangen.

 

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media