Jouw feedback maakt KIA nog beter! Vul de vragenlijst in

Alle nieuws

Jouw feedback maakt KIA nog beter! Vul de vragenlijst in

Jouw feedback maakt het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) nog beter! Een levendig netwerk waarin informatie- en archiefprofessionals elkaar regelmatig opzoeken - offline én online - om kennis te delen en gebruik te maken van elkaars expertise. Dat is onze inzet. Jouw feedback helpt daarbij!

19 juni 2020

Sinds de start in 2017 is het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) mede dankzij jou uitgegroeid tot een omvangrijk en divers netwerk met meer dan 4000 informatie- en archiefprofessionals. Gesteund door betrokken partijen als: KNVI, KVAN/BRAIN, DEN Cultuur & Digitalisering, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Netwerk Digitaal Erfgoed, Beeld en Geluid en het Nationaal Archief.

Jouw feedback maakt KIA nog beter!
Een levendig netwerk waarin informatie- en archiefprofessionals elkaar regelmatig opzoeken - offline én online - om kennis te delen en gebruik te maken van elkaars expertise. Dat is onze inzet. Jouw feedback helpt daarbij! Daarom houden we een korte enquête. Zo kunnen we KIA nog beter laten aansluiten op de wensen en behoeften die binnen ons netwerk leven.

Vul de korte vragenlijst in!
Wij hopen dat jij je waardevolle bevindingen over KIA met ons wilt delen. Dat kan anoniem. Klik op deze link om naar de vragenlijst te gaan. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10-15 minuten. Alvast bedankt.

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@kia.pleio.nl

Onlangs heeft de samenwerking tussen KIA en KNVI een officieel tintje gekregen met de aanstelling van KNVI-lid Gert Zwagerman als stuurgroeplid binnen Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA). Een logische ontwikkeling gezien de activiteiten en doelstellingen waarbij zowel de KNVI als KIA zich richten op kennisuitwisseling binnen het vakgebied.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media