Gelezen in het AD: Eigenlijk weten we niet hoe onze computer werkt

Alle nieuws

Gelezen in het AD: Eigenlijk weten we niet hoe onze computer werkt

De moderne werknemer worstelt om alle ballen in de lucht te houden. Dat ligt niet in de laatste plaats aan hoe we ons werk uitvoeren, stelt techfilosoof Martijn Aslander. Een groot deel van de kenniswerkers heeft namelijk geen idee hoe ze optimaal kunnen werken met hun computer en smartphone.'De meeste kenniswerkers gebruiken hun computer...

20 maart 2020

De moderne werknemer worstelt om alle ballen in de lucht te houden. Dat ligt niet in de laatste plaats aan hoe we ons werk uitvoeren, stelt techfilosoof Martijn Aslander. Een groot deel van de kenniswerkers heeft namelijk geen idee hoe ze optimaal kunnen werken met hun computer en smartphone.'De meeste kenniswerkers gebruiken hun computer niet anders dan een typemachine'. 

Voor de documentaire Kenniswerk van de KNVI deed Martijn Aslander onderzoek naar onze manier van werken. Lees hierover meer in dit artikel dat op 17 maart verscheen in het AD.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media