Webinar 'Resilience en Antifragility uitgelegd en toegepast' van 6 oktober terugkijken?

Alle nieuws

Webinar 'Resilience en Antifragility uitgelegd en toegepast' van 6 oktober terugkijken?

Ongeveer 50 leden en gasten hebben op 6 oktober 2020 deelgenomen aan de online KNVI sessie van de interessegroep Architectuur, 'Resilience en Antifragility uitgelegd en toegepast'. Heb je het webinar gemist? Kijk 'm hier terug.

9 oktober 2020

In dit webinar van de KNVI interessegroep Architectuur hebben Edzo Botjes en Hans Nouwens een verhaal verteld over de verschillende soorten weerbaarheid (resilience) en Antifragility in de context van organisatie ontwerp. Een verhaal geïnspireerd door chaos, VUCA en zwarte zwanen uit de boeken van Taleb wat door Edzo is uitgewerkt in zijn master thesis.

Super-actueel en relevant voor enterprise architecten die hun organisatie zo willen inrichten dat ze niet alleen ongevoelig zijn voor verstoringen (resilience) maar zelfs beter worden van deze verstoringen (antifragile).

Het webinar terugkijken? Dat kan!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media