Wil je als software professional weten wat je zou moeten kunnen, kennen en weten voor bijvoorbeeld rollen van een DevOps expert, Developer of Solution designer, ga naar de profielen die ESSA heeft opgesteld.

Alle nieuws

Wil je als software professional weten wat je zou moeten kunnen, kennen en weten voor bijvoorbeeld rollen van een DevOps expert, Develope...

Wil je als software professional weten wat je zou moeten kunnen, kennen en weten voor bijvoorbeeld rollen van een DevOps expert, Developer of Solution designer, ga naar de profielen die ESSA heeft opgesteld. De profielen zijn opgesteld om de vaardigheidsvraag van werkgevers, de markt,  te vertalen in bruikbare termen voor onderwijs,...

13 oktober 2022

Wil je als software professional weten wat je zou moeten kunnen, kennen en weten voor bijvoorbeeld rollen van een DevOps expert, Developer of Solution designer, ga naar de profielen die ESSA heeft opgesteld.

De profielen zijn opgesteld om de vaardigheidsvraag van werkgevers, de markt,  te vertalen in bruikbare termen voor onderwijs, tech en HR.

Het European Software Skills Alliance (ESSA) project is gestart in 2021. ESSA ontvangt daarvoor financiering uit het Erasmus+-programma en werkt samen met 26 partners uit industrie en academische wereld.  ESSA - European Software Skills Alliance: supports the Software Sector

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media