Kennisdeling binnen de KNVI - Boek Informatieprofessional 3.0 - deel 1

Alle nieuws

Kennisdeling binnen de KNVI - Boek Informatieprofessional 3.0 - deel 1

Bij de start van 2017 van de nieuwe KNVI hebben we een aantal professionals en academici gevraagd mee te werken aan een bloemlezing van artikelen die ons vakgebied beschrijven. Dat heeft geleid tot een inhoudelijk fundament waarop de huidige KNVI verder is uitgebouwd. Een groot deel van die artikelen is en blijft actueel. Die presenteren we via deze nieuwsbrief en onze website aan de leden

22 april 2024

Dit keer besteden we aandacht aan het eerste artikel in Deel 1, Digitale Transformatie - 'De onverschrokken organisatie', van Peter Hinssen.

Digitale transformatie. Er wordt zoveel over gepraat, en toch blijven heel wat organisaties de impact van het digitale onderschatten. Velen denken namelijk enkel in termen van software, apps en architectuur. ‘Ik moet dringend naar de cloud verhuizen.’ ‘Mijn salesteam moet slimmer mobiel ondersteund worden.’ ‘We moeten “iets” met big data doen om onze klanten dezelfde gepersonaliseerde aanpak als Amazon te kunnen geven.’ Dergelijke IT-veranderprojecten zijn op zich al complex genoeg, maar de transformatie die bedrijven vandaag de dag moeten ondergaan, gaat heel wat verder – en dieper – dan dit.

>> Lees hier het complete artikel 'De onverschrokken organisatie' van Peter Hinssen

Cover Boek Informatieprofessional 3.0

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media