Stageplekken gezocht voor mbo ICT-studenten!

Alle nieuws

Stageplekken gezocht voor mbo ICT-studenten!

Momenteel zijn er nog veel mbo ICT-studenten op zoek naar een stageplaats of leerbaan. Ondanks alle kansen die ICT te bieden heeft, lukt het deze studenten maar niet om een goede stageplek te vinden. Voor studenten is het cruciaal om werkervaring op te doen. Help daarom deze studenten door een stageplek binnen jouw bedrijf beschikbaar te stellen!

24 september 2020

De coronacrisis raakt de economie hard. Juist nu is het belangrijk vakmensen, jong en oud, te blijven opleiden voor de arbeidsmarkt van morgen. Goedgeschoolde werknemers zijn straks weer keihard nodig. Onderwijs en bedrijfsleven komen in actie om de knelpunten zo veel mogelijk weg te nemen. Met het actieplan van SBB willen we samen voor voldoende stages en leerbanen zorgen voor alle (aankomende) mbo-studenten.

Ben jij een erkend leerbedrijf en heb je ruimte voor een student? Log in op MijnSBB en meld jouw stages en leerbanen aan. Jouw aangemelde stages en leerbanen verschijnen automatisch op Stagemarkt.nl en Leerbanenmarkt.nl, de websites die mbo-studenten gebruiken om een leerbedrijf te vinden.

Ben je nog geen erkend leerbedrijf? Ga naar de pagina Leerbedrijf worden en vraag een erkenning aan.

Kunnen wij jou verder nog helpen? Neem dan contact met ons op.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media