10 fouten in het Data Landschap

Alle nieuws

10 fouten in het Data Landschap

In deze presentatie ging Armando Dörsek in op het Testen van data-georiënteerde omgevingen. de opname en de slides zijn terug te kijken via bijgaande link.

14 september 2021

In deze presentatie gaat Armando Dörsek in op het Testen van data-georiënteerde omgevingen. Met toetsen en testen maken we al decennia lang kwaliteit meetbaar. We zijn hiermee bekend vanuit de applicatieve wereld, maar hoe doen we dat in een data-georiënteerde omgeving? Welke problemen zien we keer op keer terugkomen bij onze pogingen daartoe?

Spoiler alert: veel problemen ontstaan door gebrek aan strategie, skills en tools en door een forse dosis rolonduidelijkheid. Uiteraard bieden we oplossingsrichtingen.

Bio
Armando Dörsek is opgeleid aan de HEAO Arnhem en de Radboud Universiteit Nijmegen en is sinds 1997 actief in de ICT. In de eerste jaren als ontwikkelaar, DBA, tester en consultant voor Sogeti en sinds ca. 8 jaar is Armando als zelfstandig consultant actief via “Verified”. Hij richt zich daarbij volledig op kwaliteitsvraagstukken in data-georiënteerde omgevingen (DWH/BI, Analytics). Naast consultancywerk verzorgt Armando ook geregeld trainingen in binnen- en buitenland, zoals “DAU Certified Data & Analytics Tester” en maatwerktrainingen.

De opname en de slides zijn terug te kijken via deze link:

https://www.knvi.nl/kenniscentrum/document/360294/10-beginnersfouten-in-het-data-landschap-waar-Testen-het-verschil-kan-maken-

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media