Rian van Heur toegetreden tot bestuur KNVI

Alle nieuws

Rian van Heur toegetreden tot bestuur KNVI

Rian van Heur, communicatieadviseur & projectmanager bij VHTO Expertisecentrum genderdiversiteit in bèta, techniek en IT, is per 24 mei 2022 toegetreden tot het bestuur van KNVI. Haar benoeming is...

25 mei 2022

De keuze is op haar gevallen vanwege haar ruime ervaring als IT-journalist, waarvan de laatste 4 jaar in de rol van content director bij het vakblad AG Connect. Het maken van content voor verschillende doelgroepen en haar betrokkenheid bij verschillende nieuwe (internet)initiatieven komen goed van pas in haar nieuwe bestuursrol. Rian vertelt: “Ik deel graag mijn ideeën over de visie, missie en strategie van de KNVI. Zo is het verstandig om overkoepelende jaar-of meerjaarsthema’s te positioneren, om richtinggevend te kunnen zijn als beroepsvereniging. Ik kijk ernaar uit hieraan een bijdrage te kunnen leveren.”

Wouter Bronsgeest, duo-voorzitter KNVI: “Het bestuur van KNVI is verheugd dat Rian onze vereniging komt versterken en heten haar van harte welkom.  Wij wensen haar veel succes met het uitrollen van haar plannen.”


RianKNVI

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media