Een nieuw jasje voor de KNVI Nieuwsbrief

Alle nieuws

Een nieuw jasje voor de KNVI Nieuwsbrief

De KNVI heeft een nieuwe nieuwsbrief! We hebben de leesbaarheid proberen te optimaliseren door de nieuwsbrief aantrekkelijker en overzichtelijker op te maken. De verschillende onderdelen worden duidelijker van elkaar gescheiden en we gebruiken minder tekst en meer afbeeldingen. Je klikt eenvoudig door naar alleen die berichten die jij wilt lezen!

24 september 2020

De KNVI heeft een nieuwe nieuwsbrief (bekijk 'm hier)! We hebben de leesbaarheid proberen te optimaliseren door de nieuwsbrief aantrekkelijker en overzichtelijker op te maken. De verschillende onderdelen worden duidelijker van elkaar gescheiden en we gebruiken minder tekst en meer afbeeldingen. Je klikt eenvoudig door naar alleen die berichten die jij wilt lezen!

Met onze nieuwsbrief informeren we je graag over de laatste actualiteiten. Bovenaan de nieuwe nieuwsbrief staan de komende events waar jij je voor kunt aanmelden en even verderop vind je ook een overzicht van actuele vacatures. Wil je ook jouw vacature rechtstreeks onder de aandacht brengen van duizenden informatieprofessionals? Via knvi.nl/vacatures plaats je jouw vacature snel, simpel en gratis op onze website. Met één klik op de knop kun je deze vervolgens ook doorplaatsen in de nieuwsbrief. Leden van KNVI ontvangen op deze dienst een aantrekkelijke korting.

In de nieuwe nieuwsbrief reserveren we ook ruimte voor gesponsorde content van onze partners. Heb jij een leuke ledenaanbieding of andere relevante content die je met onze achterban wilt delen, neem dan contact op met Jan van de Vis via e-mail jan.vandeVis@mos-net.nl of telefoon 033 2473427. Of kijk voor meer informatie op knvi.nl/adverteren.

Wat vind je van onze nieuwe nieuwsbrief?
Het Verenigingsbestuur is benieuwd hoe jij de nieuwe opzet ervaart. Wat vind je van de lengte van de teksten en vind je de nieuwe opzet overzichtelijker? Maar ook andere suggesties zijn natuurlijk van harte welkom. Laat het ons weten via online@knvi.nl.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media