e-CF-implementatieonderzoek

Alle nieuws

e-CF-implementatieonderzoek

De IG Digital Skills probeert nut en noodzaak van Digital Skills beter bekend te maken bij alle KNVI leden. Er worden publicaties gemaakt op de KNVI website en we verspreiden nuttig nieuws via deze nieuwsbrief.

27 september 2019

Eind dit jaar wordt de nieuwe versie van de e-CF standaard verwacht, EN-16234-1:2019. e-CF is een raamwerk van 41 competenties die nuttig is voor alle i-Professionals binnen het ICT-domein

Om aan de behoeften van bestaande en toekomstige e-CF-gebruikers te voldoen, wordt iedereen harte uitgenodigd om deel te nemen aan een e-CF-implementatieonderzoek. De enquête is relevant voor "e-CF" -gebruikers met elk niveau van applicatie-ervaring en vanuit elke organisatorische context. Bovendien, als je een onervaren gebruiker van de e-CF bent, maar overweegt deze in de nabije toekomst toe te passen, is jouw mening evenzeer belangrijk.

De enquête sluit op 15 oktober. Ga naar DEZE LINK om de vragenlijst in te vullen.

Alvast hartelijk dank!

Over de auteur

Digital Skills

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media