Smart Humanity 2022: Wij zijn echt!

Alle nieuws

Smart Humanity 2022: Wij zijn echt!

‘Finding the truths’ en op thema’s de (h)echte verbinding zoeken tussen de disciplines informatiemanagement, -voorziening en -technologie; dat zijn dé topics van Smart Humanity 2022! Ben jij er ook bij op 23 november in de OBA in Amsterdam? Je bent van harte uitgenodigd!

12 september 2022

Finding the truths; hierin is het Bellingcat collectief heer en meester. Met hun vernieuwende onderzoeksaanpak deed het baanbrekende onthullingen om de echte waarheid te achterhalen en fake nieuws te ontkrachten. Het (speur)werk van Bellingcat laat zien dat je meer kunt halen uit openbare data dan je op het eerste gezicht misschien dacht... 
Is hun aanpak ook toepasbaar op het werk van de informatieprofessional? Laat je inspireren door de onderzoeksmethodes van Bellingcat! Wat is echt?

En op welke vlakken raken we elkaar? In break-outsessies, waarin de Interessegroepen van KNVI vertegenwoordigd zijn, wisselen we van gedachten en zoeken we samen op thema’s de verbinding tussen de disciplines informatiemanagement, -voorziening en -technologie. Wat zijn de overeenkomsten, hoe versterken we elkaar, wat maakt ons (h)echt? 

Jouw inbreng wordt gewaardeerd! Versterk de verbinding met je andere collega-informatieprofessionals en schrijf je in!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media