Met korting naar Dutch Innovation Days 11 t/m 13 mei

Alle nieuws

Met korting naar Dutch Innovation Days 11 t/m 13 mei

Op 11, 12 en 13 mei zijn de Dutch Innovation Days in Enschede. Een internationaal innovatiefestival met een tweedaagse conferentie met 60 sprekers, 3 podia, een grote innovatie-expo, TecHeart after party, business meetups, de Nationale Wetenschapsquiz en een Startup Day. KNVI-leden kunnen hier met korting naar toe!

24 april 2023

Gasten van Dutch Innovation Day 2023 zijn oa Alexander Klöpping, Frans Timmermans, Carlijn Kingma, Ali Niknam, Anna Gimbrère, Ralf Mackenbach, Emma van der Leest, Bram Nauta, Bob Hendrikx, Rasa Muller en vele vele anderen.

KNVI-leden én bezoekers van knvi-srvision23 kunnen met korting naar dit mooie event! Gebruik de code OFF50DID en ontvang een All Access Ticket met 50% korting!
>> Je kunt je ticket hier bestellen

DID2023

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media