crypto in de gemeente?

Alle nieuws

crypto in de gemeente?

Een duurzame cryptomunt voor een gemeente - Blockchain -

3 december 2021

Op 9 December zal Adri Wischmann een presentatie houden over Blockchain. Blockchain is de onderliggende techniek van onder andere diverse cryptomunten zoals Bitcoin. Adri is een van de oprichters van BlockchainLab Drenthe. Vanuit dit innovatieve lab hebben ze meerdere successen weten te bereiken met real-world Blockchain applicatie. Tijdens deze meetup zal Adri uitleggen wat Blockchain is en aangeven dat je er veel meer mee kunt doen dan alleen muntjes aanmaken. Tevens zal hij een van de nieuwste toepassingen van Blockchain in de Gemeente Emmen toelichten.

Over de auteur

Regio Noord

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media