Inzichten delen over de slimme stad - Conferentie partner Gebruiker Centraal - 6 oktober

Alle nieuws

Inzichten delen over de slimme stad - Conferentie partner Gebruiker Centraal - 6 oktober

Op 6 oktober nodigt de Gebruiker Centraal de KNVI-leden van harte uit voor de conferentie 'Uit het doolhof' om waardevolle inzichten naar wat de slimme stad slim maakt, te delen. 

24 augustus 2023

Tijdens de KNVI Super Tuesday 'Smart City: Hoe bewust is de smart citizen' van 6 juni in samenwerking met de Gebruiker Centraal, hebben de deelnemers hun inzichten gedeeld vanuit de eigen expertise. De Gebruiker Centraal is enorm dankbaar voor de waardevolle inzichten die hebben geholpen in hun onze ontdekkingstocht naar wat de slimme stad slim maakt. En hoe je die samen met inwoners ontwerpt.

En die inzichten wil de Gebruiker Centraal met de deelnemers aan de Super Tuesday en de andere KNVI-leden delen op 6 oktober tijdens de conferentie Gebruiker Centraal.
Dan sluit de Gebruiker Centraal het project Mensen maken de stad af en delen ze wat ze geleerd hebben.  

Je bent van harte uitgenodigd!

De conferentie 'Uit het doolhof' van de Gebruiker Centraal is breder van opzet (zie thema). Tijdens het middagprogramma zijn er diverse mini-workshops. KNVI verzorgt dan samen met de Gebruiker Centraal een mini-workshops waarin we de waardevolle inzichten van de Super Tuesday van 6 juni delen: Wat maakt de slimme stad slim?

>> Schrijf je hier in

>> Bekijk het ochtendprogramma
>> Bekijk het middagprogramma

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media