Martijn Aslander is onze 'Informatiegast' op SmartHumanityTV!

Alle nieuws

Martijn Aslander is onze 'Informatiegast' op SmartHumanityTV!

Wie o wie zijn onze gasten in onze versie van bekende TV-programma's, live gestreamd via SmartHumanityTV op maandag 30 november 2020, van 09:30 – 23:00 uur?

18 november 2020

Tussen 19:00 en 21:00 uur is Martijn Aslander onze ‘Informatiegast’. Aan de hand van beeld en geluid deelt hij zijn visie op informatie, digitalisering, kenniswerk en digitale fitheid met de kijker! Een mooie kans om je te laten inspireren, prikkelen en informeren!

We bieden met SmartHumanityTV een interessante en aantrekkelijke programmering, in de vorm van reportages, talkshows, nieuwsbulletins, interviews en documentaires, over de rol van informatie en digitalisering in de hedendaagse samenleving.
Onderwerpen die gedurende de dag langskomen zijn o.a. security, transparantie, innovatie, fake news, corona en informatie, AI, de rol van informatie bij de VN’s Sustainable Development Goals en nog veel meer!

Houd onze social media kanalen in de gaten voor meer nieuws!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media