Srvisiondays - de KNVI zoekt standbemensing

Alle nieuws

Srvisiondays - de KNVI zoekt standbemensing

Een beurs, een conferentie, een belangrijk congres: op sommige events wil de KNVI graag laten zien dat ze bestaat en dat je lid kunt worden van deze mooie club. Zo ook tijdens haar eigen super-event de srvisiondays op 6 en 7 april

24 maart 2022

Het beurzen- en conferentieseizoen is weer losgebarsten!

Een van de grotere events die zeer binnenkort plaats vindt, zijn de geweldige srvisiondays - powered by KNVI in de Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht. Een must-go-to event voor de echte servicemanagement liefhebber en een vlaggeschip van KNVI.

Op dit event hebben wij als KNVI ook een tafeltje, waar wij beursbemensing voor zoeken. Lijkt het je leuk om KNVI-vrienden te maken, om de KNVI te promoten en en passant een hele gave dag mee  te maken?

Meld je dan aan bij het bureau van KNVI via info@knvi.nl of bel 033-2473427 en vraag naar Conny. Zij kan al je vragen beantwoorden en je vertellen hoe het werkt zo'n dagje standbemensing.

Ook voor de Nationale Carrièrebeurs op 22 en 23 april in de RAI in Amsterdam zijn we op zoek naar standbemanning. Meld je hiervoor ook aan bij Conny.

Over de auteur

KNVI naar de beurs

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media