Schrijf je vandaag nog in voor de KNVI Masterclass 'De rol van AI in de digitale transformatie'!

Alle nieuws

Schrijf je vandaag nog in voor de KNVI Masterclass 'De rol van AI in de digitale transformatie'!

KNVI Beroepsvereniging en BPUGnl nodigen je van harte uit deel te nemen aan de KNVI Masterclass: De rol van AI in de digitale transformatie op donderdag 28 september 2023.

28 augustus 2023

In deze Masterclass  wordt duidelijk waarom proactief omarmen van AI in je eigen data van vitaal belang is en hoe je zelf de baas kunt worden over AI.

Deze masterclass is gebaseerd op wetenschap en praktische inzichten van Jan Veldsink, AI Enterpreneur / AI Advisor / Speaker en verbonden aan de Nyenrode Business University.

Met als bonus drie praktijkverhalen uit verschillende sectoren: bedrijfsleven (IBM), overheid (Belastingdienst) en onderwijs (Hogeschool Utrecht)!
>> Bekijk hier het volledige programma

Voor wie?
Deze meeslepende Masterclass is voor alle informatieprofessionals die AI echt willen begrijpen en er actief mee aan de slag willen in hun organisatie.

We nodigen je uit om nieuwsgierig te zijn, te investeren in jouw ontwikkeling en mee te praten op basis van onderbouwde inzichten.

Schrijf je in!
Schrijf je vandaag nog in voor de KNVI Masterclass: De rol van AI in de digitale transformatie en zet de eerste stap naar een toekomst waarin AI jouw organisatie versterkt en jij de baas bent over AI.

>> Schrijf je hier in
>> Meer informatie

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media