Nieuwe stap in samenwerking KIA en KNVI

Alle nieuws

Nieuwe stap in samenwerking KIA en KNVI

Sinds begin dit jaar zijn Kennisnetwerk Informatie & Archief (KIA) en de KNVI een strategische samenwerking aangegaan met als doel het vakgebied Informatiebeheer te promoten en kennisuitwisseling te stimuleren. Naast verschillende projecten, die de komende tijd verder vorm krijgen, is er nu ook het Themanetwerk ‘Toekomstgericht Informatiebeheer’.

1 april 2021

Naast een maandelijks terugkerend webinar (elke laatste donderdag van de maand) over actuele vragen in het vakgebied is er nu ruimte op het KIA-platform ingericht om ervaringen en kennis uit te wisselen en vragen te stellen. Deze vragen vormen dan weer de inspiratie voor nieuwe webinars.

In maart was het centrale thema de 'Hotspot-monitor en Trendanalyse'.  Er was nog zoveel stof tot nadenken en voer voor discussie, dat dit onderwerp op 29 april nog een keer terugkomt!

Lees meer over dit initiatief en sluit je aan via het KIA-platform!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media