Boek 'Multidisciplinaire aspecten van digital security' is verschenen!

Alle nieuws

Boek 'Multidisciplinaire aspecten van digital security' is verschenen!

Goed nieuws. Multidisciplinaire aspecten van digital security is verschenen. Het betreft het vijfde deel in een unieke KNVI-reeks die zich speciaal richt op bestuurder, professional en politicus.

23 februari 2022

Aan deze bundel schreven auteurs mee uit binnen- en buitenland. De redactie was in handen van Natascha van Duuren, Jan Nienhuis en Victor de Pous.

De nieuwe bundel beoogt inzichten te bieden in de brede aspecten van de beveiliging van digitalisering, de status quo daarvan en een meer geavanceerde bewustwording alsook additionele kennis te creëren bij de doelgroep. Ook digital security is bij uitstek een onderwerp dat een brede, multidisciplinaire benaderingswijze vereist. Het is immers zaak de talloze vraagstukken en uitdagingen die verband houden met beveiligingsmaatregelen en risicomanagement in en voor de digitale ruimte, niet alleen technisch of juridisch te beschouwen. Alleen een brede, multidisciplinaire aanpak kan onze digitale weerbaarheid te vergroten, de gevolgen van digitale calamiteiten te beperken en maatschappelijke, sectorale, organisatorische en/of persoonlijke ontwrichting als gevolg van deze incidenten te voorkomen.

Eerder verschenen Digitaal recht voor IT professionalsMultidisciplinaire aspecten van blockchainMultidisciplinaire aspecten van artficial intelligence en Multidisciplinaire aspecten van COVID-19 apps. Alle boeken worden uitgeven door deLex:

>> Bestel hier het boek 'Multidisciplinaire aspecten van digital security'  

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media