Event IFIP event 60 jaar: Trends in databases

Alle nieuws

Event IFIP event 60 jaar: Trends in databases

Vier je mee? IFIP bestaat 60 jaar! Een mooie gelegenheid voor IFIP om de variëteit aan werkzaamheden van IFIP over het voetlicht te brengen en interessante events voor jou en anderen te organiseren, zoals die op 22 november.

24 oktober 2021

This panel will focus on emerging topics in database research, such as data engineering technologies supporting data science, issues of data quality in modern application domains, performance optimization with the support of artificial intelligence, and quantum computing for databases, with particular emphasis on future trends envisaged in this field.

>> Schrijf je in

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media