Bekijk het webinar ' Toekomstgericht veranderen' terug.

Alle nieuws

Bekijk het webinar ' Toekomstgericht veranderen' terug.

Op 8 november j.l. verzorgde de KNVI, in samenwerking met de RDDI, een webinar ' Toekomstgericht veranderen', waarin Joeri Scheper zijn ervaringen van een jaar innoveren in samenwerking deelt met de kijker.

10 november 2022

Tijdens de 'Week van Grip op Informatie' van VNG Realistie verzorgen de KNVI en de RDDI een sessie over 'Toekomst gericht veranderen'.

Hoe we kijken naar, en omgaan met informatie en digitalisering verandert voortdurend. Dit heeft een weerslag op de overheid en hoe wij met onze digitale informatie omgaan. Meevaren op al deze ontwikkelingen klinkt misschien als een gemakkelijke opgave. Maar veel veranderingen komen niet van de grond, of hebben een aanzienlijke doorlooptijd met een teleurstellend resultaat. Waar wil je als organisatie naartoe bewegen? Hoe zorg je ervoor dat je stappen vooruit zet? Waar moet je eigenlijk mee beginnen?

 

Om de vertaalslag te maken van de theorie naar de praktijk hebben we vorig jaar samen met de KNVI en Reframing Studio een werkatelier georganiseerd over de toekomstvisie op de archieffunctie.

De ervaringen, die het Future Lab heeft opgedaan bij het starten van de transitie naar opgavegericht werken, komen aan de orde in het webinar.

Deze (voor de overheid) nieuwe manier van werken betekent dat we op een andere manier met informatie om moeten gaan. Het betekent een omslag naar informatie delen buiten de grenzen van de organisatie of afdeling en organisaties rondom vraagstukken inrichten.

Bekijk het webinar via deze link!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media