Met 10 procent korting opleidingen volgen aan de Erasmus Academie

Alle nieuws

Met 10 procent korting opleidingen volgen aan de Erasmus Academie

Wanneer je je inschrijft voor een van de genoemde opleidingen van de Erasmus Academie ontvang je als KNVI-lid 10 procent korting op deelname aan deze opleidingen in het najaar.

7 juli 2021

In het kader van het partnership tussen KNVI en de Erasmus Academie, ontvangen KNVI-leden 10 procent korting op deelname aan deze opleidingen dit najaar. Je kunt bij inschrijving de code 'KNVI' gebruiken.

Het gaat om de volgende 2 opleidingen:

Informatiemangement: 
Informatie is voor het bedrijfsleven en de overheid een cruciale productie- en innovatiefactor. Een doelmatige en doeltreffende informatievoorziening is essentieel en één van de belangrijkste randvoorwaarden voor het economisch of bestuurlijk succes van organisaties. De opleiding Informatiemanagement leert je om succesvol bij te dragen en leiding te geven aan het uitdagende traject van informatie­voorziening binnen jouw organisatie. Voor meer informatie, de gratis brochure en direct inschrijven ga naar: www.erasmusacademie.nl/informatiemanagement

IDDM: 
Gestructureerde informatie bestaat natuurlijk al lang in de vorm van databases. Maar wat doe je met ongestructureerde informatie:data die zijn opgeslagen in al die digitale documenten? Het besef groeit dat deze informatie steeds belangrijker wordt voor organisaties. De opleiding Integraal Data- en Document Management (IDDM) leert je niet alleen om een integrale visie te ontwikkelen op het beheer en gebruik van gestructureerde en ongestructureerde databronnen, het versterkt ook je adviesvaardigheden om je visie uit te kunnen voeren. Voor meer informatie, de gratis brochureen direct inschrijven ga naar: www.erasmusacademie.nl/iddm

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media