'Brug tussen IT en business blijft fragiel'

Alle nieuws

'Brug tussen IT en business blijft fragiel'

'Digitale transformatie' mag dan een buzzwoord worden, het leidt wel degelijk tot een verschuiving van IT-organisaties ten opzichte van de business. Ook in de wat traditionelere organisaties zijn zowel de business als de IT-afdelingen zich bewust van de urgentie en noodzaak om in te zetten op iets dat lijkt op een digitale transitie.

2 oktober 2020

Daar waar je vervolgens zou verwachten dat IT-afdelingen en de business samen zouden optrekken, komen ze vaak niet nader tot elkaar, zien Wim Kweekel en Wiemer Kuik. Terwijl dat noodzakelijk is, zowel voor het voortbestaan van de organisatie als voor het bestaansrecht van IT-afdelingen. Hoe komt dat, waar gaat dat mis en hoe is dat te voorkomen?

De antwoorden daarop lees je in het artikel 'Brug tussen IT en business blijft fragiel'. Haal meer uit je lidmaatschap! Log in via mijnknvi en lees het hele artikel

Benieuwd naar het vervolg van dit artikel? Word dan KNVI-lid en profiteer van de vele voordelen van het lidmaatschap, zoals een abonnement op AG Connect met interessante artikelen op jouw vakgebied.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media