Boek 'Data Waarde Creatie' nu met korting te bestellen

Alle nieuws

Boek 'Data Waarde Creatie' nu met korting te bestellen

‘Dit boek gaat over data, en hoe ermee om te gaan. Vanuit een historische beschrijving van waar wij nu staan aan het einde van de Covid-19 pandemie en alle (technologische) veranderingen die daar het gevolg van zijn geweest, nemen de auteurs de lezer mee naar een toekomst die er al is.

28 september 2021

Daarbij hebben organisaties de keuze uit twee scenario’s: of een blauw proces volgen van het doorvoeren van drastische kostenreducties waarbij de digitalisering als een efficiencytool wordt ingezet, of kiezen voor Digitale transformatie 4.0 met een disruptief leidmotief.

Hiervoor hebben zijn er bijna 20 auteurs uitgenodigd om mee te schrijven. De auteurs zijn deskundigen van diverse pluimage, niet alleen visionairs, maar ook strategen, communicatiecoaches, economen en IT en privacy advocaten. En dit leidt tot vele verrassende en onverwachte inzichten: dit boek kan uw ondernemersvisie op zijn kop zetten! De lezer wordt vertrouwd gemaakt met kreten als ‘emerging technologies’ en ‘disruptors rules’.

De grootste waarde van het boek is dat ook de stap wordt gemaakt om die theorie te vertalen naar de dagelijkse operatie van een onderneming. Ook door aandacht te besteden aan de juridische aspecten. Dit in het besef dat complexe veranderingen, zeker waar het gaat om slim gebruik van data van bestaande ondernemingen en mensen, niet plaats kunnen vinden zonder grondige kennis van het (Europese) recht en de ervaring en vaardigheid die ook om te zetten in goede afspraken.

Data Waarde Creatie is een must-read voor iedereen die werkt met data en die bezig is met het innoveren van zijn of haar onderneming. Digitale transformaties zijn ingewikkeld en moeten in goede paden geleid worden. Dit is waar Ken en Fiona ondernemers mee willen helpen met het boek. Het herkennen van signalen, risico’s en eventuele dreigingen en hier op de juiste manier mee omgaan.

Korting voor KNVI-leden
Data Waarde Creatie staat niet voor niets al meer dan 15 dagen op #1 (op het moment van schrijven) in de Managementboek Top 100. Bestel jouw exemplaar via Managementboek of met 15% korting, speciaal voor KNVI leden, of met de code DWC15KNVI via Van Haren Publishing.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media