Inschrijving KNVI Jong Talent Prijzen nu geopend!

Alle nieuws

Inschrijving KNVI Jong Talent Prijzen nu geopend!

De Hollandsche Maatschappij Prijzen voor Jong Talent worden jaarlijks toegekend ter bevordering van het wetenschappelijk onderwijs in de technische en exacte vakken. In 2020 zijn er achttien afstudeerprijzen beschikbaar, ter bekroning van uitzonderlijke studieresultaten (masterscriptie of onderzoeksverslag), waaronder de KNVI...

29 juni 2020

De Hollandsche Maatschappij Prijzen voor Jong Talent worden jaarlijks toegekend ter bevordering van het wetenschappelijk onderwijs in de technische en exacte vakken.

In 2020 zijn er achttien afstudeerprijzen beschikbaar, ter bekroning van uitzonderlijke studieresultaten (masterscriptie of onderzoeksverslag), waaronder de KNVI Scriptieprijs voor Informatica en Informatiekunde van € 3.000 en twee tweede prijzen van elk € 1.000. 

Daarnaast zijn er voor de beste studieresultaten in het eerste studiejaar aan een Nederlandse instelling voor wetenschappelijk onderwijs 58 aanmoedingsprijzen van elk € 500 beschikbaar, in verschillende studierichtingen, waaronder 9 KNVI-aanmoedigingsprijzen Informatica & technische informatica.

Deze KNVI-prijzen zijn een aanmoediging voor studenten die niet alleen zeer hoog kwalitatief wetenschappelijk werk leveren, maar ook werk afleveren waarmee ze nieuwe inzichten uitwerken en die hun bevindingen kunnen vertalen naar de praktijk.

De inschrijving is nu geopend! Nominaties voor de KNVI Jong Talent Prijzen kunnen digitaal worden ingediend via het inschrijfformulier op de website van de KHMW. Let op: er zijn twee formulieren beschikbaar: een voor de adfstudeerprijs en een voor de aanmoedigingspijs.

Sluitingsdatum voor inzendingen is 16 september 2020.

Meer informatie over KHMW (Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen)

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media